Söndag

 
 
Idag har det varit mys morgon hemma, fast åkte väl ner och köpte go go fruskot sen hem för äta den sen myste vi ner alla i sängen för ännu mys! Jamie somnade så bäddade ner han i sin säng och vi tog oss också en tupp lur! Så skönt så skönt.. Sen vaknade vi igen vi halv 2 blev det hämta släpvagn hämta en säng och sedan ut i nusnäs för middag ! Jamie har lekt loppan och även hans lilla kusin Leia va också där dock sov hon hela tiden men så söt så söt är hon! Jamie stod vi vagen hennes och titta.. Kommer bli en super storebror Jamie :D 
 
Även förbi N & J på vägen hem skulle hämta en nalle som man trycker på så säger den massa ljud & sånt :) blev lite snack & pratade med deras fina barn :) 
 
Sen åkte vi in förbi svärmor/ farmor för lite blodtryck, sen handlade vi och åkte hem, Nu har älsk åkt ner extra på affären för handla lite chips som jag varit så sugen på har även massvis med godis och ostbågar även cola ;) mys söndag eller vadå ;) 
 
Igår vart det nusnäs för vi skulle på loppis dock va det stängt så blev lite mys fika hos mor & far istället. Sen blev det grillning hos svärmor och även åska USCH gillar det inte alls :/ Men så skönt att det inte blev långvarit! haft en super vecka verkligen ! Nu ska jag inta soffan för nu blir det myspys med gubben min ! Jamie sover sen en liten stund tillbaka :) 
 
Imorgon blir det hämta nycklarna till huset och börja flytta till helgen :D LYCKLIG TJEJ MED STORT LEENDE PÅ LÄPPARNA !! :D  Allt ska va klart tills skrutten kommer som är beräknad nästa månad ! 
 
Älskar er mina pojkar <3 
 
PUSS HEJ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0