Längesen!!

Jag bloggade! Som sagt fullt upp och mycket som händer om dagarna man ska göra! Under tiden jag inte har skrivit så jag jag tagit hand om mina älskade barn , umgåtts med underbara människor & älskade sambon! Röjer i huset med tvätt & städ !! Måst också tacka fina faster Johanna som flyttstädade vår lägenhet grymt gjort! Sp i fredags va vi där och tömde sakerna som fanns i förrådet även lämnade över nycklarna till dom andra, känns konstigt att inte bo kvar där med hat trivts skit bra, men trångt vart de med 3 barn! Men trivs otroligt mycket bättre i huset då de är yta & trägård & allt! Helt underbart! Som sagt aldrig mer flytta usch så jobbigt de är! Här ska vi bo :-)

Igår fick vi fin besök Jenny & bror! Bror skulle fixa S moped ! Medan vi kollade på hockey & bästa laget vann ! GO MORA!!!!! ;-)
Älsklingen satt väl & skrek under de två perioderna sen gick han och hjälpte bror med moppen!! Sen körde jag hem dom Texas fick följa mig sol sällskap & på vägen hem dyker en stor jäkla älg fram! Usch klumpen i magen & hjärtat slog 100!! Köra försiktigt i skogen allt!!
Sen hem myste ner i soffan med hjärtat & hade de grymt mysigt barnen sov ! Sen vi 11 vaknade Elliot skulle ha mat sen myste vi ner i sägnen och somnade...
Idag har vi tagit en lång låg promenad med mor & far till lekplatsen & hela sjön helt underbart!! Livet att bo i nusnäs är BÄST!!
Älsk tog sin moped in i noret skulle handla lite sen blir de middag och njuta & va! Älsk jobbade idag så kom han till mina föräldrar när han slutade så vi drack kaffe å så!

Nu invänta moppe grabben sen MAT!!

En sak till har sett en otroligt grym film! " Flicka 2 "som jag grinade! Usch Ni måste se den! Skit bra film!!

Sen har jag fått otroligt fina kläder till barnen som jennys fina ungar har haft! Tusen tack fina Jenny för dom!! :) vi älskar dig <3

Ne nu fixa lite! Nu har ni fått lite uppdatering om mitt liv iaf!!!

Puss hej!!


Härlig söndag!

Godkväll !

Idag har de varit en underbar dag!
Frukost mys med mina fina även en lång promenad nere vid vattnet som slutade på lekplatsen så Jamie lekte av sig :) hem resan blåste de som tusan så vi kände hur hösten är här nu! Usch så kallt de vart! Sen i fredags fick jag jag en otroligt fin kappa av älsk, en röd som jag gillar den otroligt snygg :-) blev handling med tant Jenny sen kom Janna på besök så kaffe häng & mys! Slutade kvällen med att lägga barnen tillsammans å en fin middag tillsammans med min fina man! <3

Nu har jag lite ensam tid i soffan till andra avenyns avsnitt! Älsk skulle fixa lite andra saker!

Hade bra!
Kram F


Gokväll

Idag har vi äntligen fått igång tv då viasat va och kopplade in allt idag! HÄRLIGT ! Sen åt jag & älsk lunch och sen blev de jobbet för han och Elliot sov så jag & Jamie lekte och busade omkring ;-) sen ringde vi tant Jenny för lite umgås! Hon följde och hjälpte mig med barnen medan jag fixade lite ärenden! Blev lite fläng idag och kom hem halv 7 ! Usch handlade massa godis å gått till helgen! Helgen ska vi mysa för fulla muggar :)

Har haft en lugn kväll med mina barn! Blev lite teletubbies innan läggdags för Jamie ! <3 tror allt han ska få en tv på sitt rum då han älskar teletubbies även en liten fåtölj! :) allt för mina barn...
Sen somnade iaf Jamie sött i sin säng och jag kollade lite avsnitt av andra avenyn! Bäddade ner mig bredvid Elliot som verkligen inte vill sova i sin säng! Utan mamma & pappas säng är bäst ;-)

Ne nu ska jag sova, igen ork att vänta uppe på att älsk ska komma hem! Får synas imorgon :))

Godnatt fina läsare!


Mina pojkar <3


Härligt måndag!

Det har varit en toppen dag!
Syster J kom så älsk & jag & SIS vi åt frukost och hickade kaffe.. Även lekte med våra fina barn! Sen vi kl 10 blev Jamie lite trött så då la älsk honom, finaste pappan <3
Sen gick han en promenad med Texas och även jag och SIS tog en promenad med våra små gryn efter S kom tillbaka! Men en lång sådan sen åkte hon hem och lille Elliot låg kvar i vagnen ute och sov hur skönt som helst! :) när jag kom in så kom lille Jamie med världens leende så lycklig man vart :) mammas pojke <3
Sen åt vi alla lunch och sedan in på Bvc för Jamie skulle på 1års spruta & vikt + längd ! Allt ser jätte bra ut och sprutan gick hur bra som helst lite tårar på slutet men gick bra! Kom nästan en tår på mig då man såg två sprutor! Usch lider verkligen med min äskade pojk! Men han klara de fint vår stare kille!

Sen blev de handling och hem för oss medan älsk åkte och jobba tråkigt nog! :/ men men ...

Innan jag la Jamie ikväll myste vi i soffan till teletubbies ! Som ha älskade de! Även kom mamma/mormor ner för umgås lite! Nu sover han sött och Elliot även i soffan medan jag slår på ett andra avenyns avsnitt! Blir mot läggdags för mig med snart! Trött trött är man!!

Glömde bort en sak då vi gick förbi grannas är i nusnäs så träffa jag på en som pappa hade hälsat på här när vi va på bb då han hade Jamie ! Att hon va helt för älskad i Jamie att han hade charmat henne totalt! ;-) ja vad säger man vårat charmtroll ;-) <3 hihi

Nä nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara njuta i lugnet !

Hade bra alla fina !!


Trött

Idag är jag väldigt trött!
Elliot bestämde sig att vakna klockan 5 imorse och skulle bara tutta och tutta! Så mys morgon med honom medan resten av familjen som som stockar ! :)
Sen vi 8 vaknade resten då gick dom upp såg en film medan jag & Elliott somnade om skönt i sängen !! :)
Upp sen äta frukost sen vart de en pw med mammsen! Super skönt!

Nu har vi nyss ätit middag!!

Så ligger jag på soffan för ta de lite lugnt ikväll blir det mys med älsklingen ! <3


All
Min
Kärlek
Till
Mina
Fina
Barn <3


Fullt upp

Hej hallå!

Har inte haft tid att skriva nu på ett tag ! Fullt upp med mina små gryn, hund och allt annat som ska göras!
Igår hade vi middag med nära & kära! Hur trevligt som helst!

Middagen serverade kl 9 lite sent eftersom man inte alla hinner äta längre! Jo frukost de är de ända men Jaja barnen kommer alltid gå förts! :)
I veckan har man inte sovit så bra alls! Elliot har vaknat 1 vaken till 3 sen vaknat 5 å sen upp för mig igen vi 7 ge K frukost och klä honom :)
Sen vart vaken till kväll! Men men sova kan man göra sen ;-) är så glad för mina två barn även mitt bonus barn & min sambo! Min kära familj <3

Ikväll ska de bli tjejkväll hos mig! Bli lite färga ögonbryn + ansiktsmask & mys! Pojkarna skulle se någon film och ha lite mys på övervåningen :) <3

Ne nu ska jag försöka lägga ner lille skrutt i sängen och se om han vill sova där , men de tror jag inte mammas famn är bättre ;-) hihi

Ha en fortsatt trevlig helg alla !!


Jamies 1års dag! <3


Idag har de varit full fart på morgonen, Jamie vaknade halv 9 då blev de för älsk att hämta honom sen myste vi alla i sängen och sjöng för honom! :)
Efter de blev de frukost för oss alla sedan lekte vi runt med födelsedags barnet! :) Gud att han är 1år de är mig svårt att förstå! Vart har detta år tagit vägen ? De är för mig en gåta! Men iaf 1 år är han och vi har haft en kanon dag! Som han har lekt med sina fina presenter och ätit tårta + kakor! Lyckad dag verkligen :)

Kvällen slutade med att vi bjöd faster Johanna & Morre på middag, även Jamie va med som somnade nyss vi 23 typ! Ingen som kunde sova där inte ! Men hans dag då får de bli på hans villkor ! ;-) haft en toppen dag även vädret har varit med oss! Tusen tack alla som kom och för de fina Jamie fick. :)

Nu säger jag godnatt och hoppas på få lite sömn denna natt! Hade fint!

P&K

Älskar mina fina pojkar mest <3


RSS 2.0