Godmorgon

Inatt har jag inte alls sovit bra, Elliot vaknade 3 så somnade han inte om fören halv 5 så han låg och skulle tutta hela den tiden! Så är väldigt sliten idag men ligger och ska vila lite nu medan älsk och Jamie leker i hans rum :) Elliot sover han ! Idag blir de handla tårt saker för ikväll ska bakas tårta :) alla presenter är inhandlade & så :)

Nä vila lite nu för min del! Godnatt

Bjuder på bild på bror & kära Elliot!
(tog bilden från Jennys blogg )


Torsdag och imorgon blir det helg! :)


Idag har det varit full fart, mysmorgon med min fina familj sen blev det lunch och klä våra barn sen åka in till Mora ! Älsk åkte till jobbet & jag och barnen blev att åka till deras gammelmormor! Även mor & far va där, jag och Jamie tog oss en fika med Janna medan lillebror sov sött i gammelmormors säng! Efter de så umgicks jag med mormor och Jamie lekte runt! Länge sen man fick umgås med henne själv! Ska hälsa på henne mer .. Älskade mormor <3 sen blev de hämta ut paket beställt mig en ny plattång! Imorgon blir det att inviga den och även åka och köpa massa saker till tårtan som ska göras imorgon för på lördag är ingen vanlig dag för det är Jamies 1 års dag! :D helt otroligt!!!!
Idag är inte en heller en vanlig dag för de är min bror Davids födelsedag! Grattis grattis!! Blev upp dit och umgås fika och hade de bra! Jenny lekte runt med barnen (:

Sen blev de handla lite på Willys sen blev de hem och lägga min prins sen blev de mys i soffan med Elliot som absolut inte ville sova, han skulle vara i mammas famn! <3

Nu sover han sött bredvid mig i sängen snart är älsk hemma som jag ska pussa på han! Gud min saknad till han är otrolig!!!

Hade bra!!


Älskar min familj <3

På lördag blir de kalas för min älskade prins <3


Tisdags mys

Hej & ho

Idag har vi sovmorgon till kvart i 10 :) super skönt dock blev de upp två gånger inatt men hör absolut ingenting för oss! Värdens lyckligaste är vi ! :D

Sen blev de in till Mora för köpa ny pyjamas till Jamie & massa packet till han ! :) 1 år på lördag helt otroligt! För snart exakt ett år sen låg vi på bb och hade otroligt tuff förlossningen men tillslut blev allt tipp topp ! Som vi älskar dig Jamie <3
Sen blev de vecko handla sen hem och nu har barnen sovit en stund Elliot sover än! Han bara äter och sover fast vaken emellan åt :) Jamie är så fin mot han med klappa han på huvudet :) så söta <3

Ikväll blir de mys middag & lite gått till kvällen mys tisdag, imorgon börjar allvaret för älsk då han ska börja jobba och jag ta hand om mina killar själv! Men de kommer gå så bra så:)))
Nu ska jag och Jamie sätta oss vi öppna spisen och värma oss och kramas ! Älsk skulle in till Mora och fixa en sak men lär nog dyka upp snart :)

Ha de bra

Mina killar jag ÄLSKAR ER <3


Måndag


Hallå kära folket!

Har hart fullt upp med packa upp saker tagit hand om mina pojkar sen haft lite middagar med trevligt personer!
Haft en full späckad vecka som vart men snart är allt i lägenheten flyttat hit bara liten små saker men vi har ju som sagt till slutet av september på oss så ingen brådska med resten!

Idag så blir det soptippen sen ner på stan för köpa presenter till våran stora kille som fyller hela 1 år på lördag! OMG vart tar tiden vägen! Helt otroligt så på lördag blir de kalas för vår älskade Jamie! :)

Nu sitter jag med färg i håret och kaffe koppen i handen och mina tre pojkar dom sover sött + min fjärde kille Texas ! Som jag älskar er mina killar <3

Nä nu ska jag snart skölja ur håret sen blir de noppa ögonbrynen sen även köpa färg och färga dom idag, ska även boka en klipp tid! ;) här ska man bli snygg snygg snygg

Hörs hejdå!


All kärlek till er mina fina pojkar <3


Falun


Vart igår kväll att åka tillbaka till Falun pga av Elliot skulle ta ett till prov för sin gulsot då se visade sig att de stigit ytligare så vart kvar här inatt för solning!
Tog nytt prov vid tjugo över 8 så får hoppas provsvaret kommer snart och att de visar att de har gått ner!

Igår blev de fixa lite i huset innan vi skulle bära av till Falun även vart de pizza med Morre & Johanna :) Jamie satt överlycklig och skulle ha sina strips som va på pizzan :) även har han börjat gått nu för fulla muggar :)
Gud igår när vi lämnade han hos mamma & pappa så satt jag mig i bilen och där släppte jag alla mina tårar, usch va jag inte ville åka ifrån han! Saknar dig oändligt Jamie <3
Älsk försökte lugnt ner mig i bilen men gick inte alls :( gick iaf över efter jag ringde pappa och hörde hur han pratade på i bakgrunden!

Nu ska vi äta lite frukost och fick provsvaret nu de hade sjunkit men de ville ha ett till prov vi två så får vi se om
De blir kvar en till natt eller hemgång!

Hade så länge


Lycka

Godmorgon folket!

Sovit bra inatt har vi alla gjort tills Elliot bestämde sig att vaknade kl 5 sen somnade om vi 7 och vaknade igen kl 8! Men inte gör det oss någonting! :)
Idag får vi förhoppningsvis komma hem, Elliot mår jätte bra & även jag men lite yr ännu så men får hoppas på de bästa att vi kommer hem! Därför vi va kvar inatt va för jag förlorade 2 Liter blod! Så har varit allmänt yr och inte kunnat ståt på egna ben igår! Men idag har jag gått och ätit frukost och även tagit mig en sån otroligt härligt dusch! Fan så skönt de va! :) nu sitter vi i vår rum och tittar på hur vår lilla pojk sover. Så fruktansvärt söt! även pratat med pappa om hur Jamie har de och han har de bra, min prins va jag saknar honom! Snart är vi hos dig :))) <3 även pratat med Kevin han har ringt och skrivit sms till oss och är för jäkla söt ! Tror vi skulle låna han en sväng så han fick komma
Och träffa sin minsta lillebror:)

Nu ska jag vara lite med mina pojkar innan vi ska in till barnläkaren och får hoppas på hemgång snart!

Hade bra så länge!

Bjuder på en bild på finaste Elliot <3


16 augusti 2012 kom vår lilla Elliot! <3

Idag klockan 06.42 kom våran lilla Elliot till värden, han väger 4000g och är 50cm lång! Överlyckliga är vi och hur stolta som helst! Jamies lillebror ! :)))
De har varit en tung natt då de har varit värkar & så, men förlossningen gick väldigt bra och vi alla mår toppen :)
Jamie ägnar sin tid natten hos mormor & morfar sen blev de faster Johanna som fick ta han på dagen och nu är han i nusnäs igen och sover sött! Som vi längtar efter honom helt otroligt! Våran hoppeskutt! :)) imorgon hoppas vi på hemgång då de blir att flytta till huset och ha en otroligt bra helg & fortsatt tid ute i nusnäs!

Nu ligger Elliot och sover och så fort han vaknar kommer hans fina pappa och tar han till oss så vi myser! :)
Nu har jag mina två pojkar och är otroligt lycklig ! All min kärlek till mina fina barn Jamie & Elliot <3

Hade bra!


Dagen

 
Dagen började med att Prinsen vaknade klockan 8, vart det upp älsklingen åkte ner och köpte lite nybakat bröd och massa gott och kom hem med. Medan vi väntade jag och Jamie så gav jag honom lite frukost =) Även kom Per sen skulle hjälpa oss med vitrinskåp & massa mer saker som skulle med till nusnäs idag, ska ju dock se till att vara inflytta till på lördag iaf! Ska bli så skönt att komma en bit utanför mora bara ha sitt eget inte behöva tänka på nånting annat ! Innan det vart nusnäs så åkte vi på mvc, gick in själv då Texas va med så dom hade lekt runt på gräset medan jag va inne och kollade skrutten ! :) Skrutten i magen mår jätte bra allt är bra. gått över en dag så hoppas han kommer snart ! Längtar verkligen, fick mig lite tankar igår bara om förlossingen. Hade ju verkligen inte den bästa med Jamie då det vart sugklocka & väldigt långdraget sen när han kom ut va han inte livlig, så dom tog ju han och gick ut direkt efter han låg på mitt bröst efter nån sekund! Jätte rädd vart jag, jag låg där medan S följde med dom ut, sen efter en stund så började en bebis och grina då sa dom nu är det bra när han gråter! Då kunde jag pusta ut och känna nu mår han bra och kommer snart till mig! usch verkligen jätte hemsk förlossning må ni tro! Jag & S satt och diskuterade förlossningar igår och även han sa att de va den värsta han vart med om så vi pratade en del om vår förlossing med Jamie och vi hoppas på att vår förlossning som ska bli nu blir hur bra som helst. Så mina tankar om att vara rädd när förlossningen kommer igån har släppt. Tack vara min fina pojkvän <3 
 
Iaf i nusnäs så blev det ränsa lite i massa döda kvistar så lite bättre ser det ut men tar nog resten i helgen om de inte är så att skrutt kommer ! :) Sen tog mamma & pappa Jamie ett tag medan jag & S skulle ta oss en lunch innan hans jobb! sen blev de för mig lämna han på jobbet och sedan åka ut till nusnäs igen då lilleman sov lite sen lunch! vaknade igen vi halv 4 så mamma och jag plockade lite bär som hon har på gården sen satt vi oss på altan och bara njöt av de härligt vädret och även pratade lite om allt möjligt =)) Pappsen höll på måla deras ute fönser blev jätte fint!! Sen vaknade Jamie då myste vi lite sen blev det full rulle på han och han började leka !! Helt otroligt hur en liten kille han roa sig själv, han kan sitta och leka med sina leksaker och bara vara! vår lilla stjärna som alla säger :)))) 
 
Syster J kom ut med man & Leia blev fika sen blev de njuta av dagen och avslutade kvällen med en promenad, då vi gick kände det som skrutten ville komma ut fick stora sammandragningar och de trök ner åt! Så får hoppas hoppas det är på gång snart! 
 
Nu är vi hemma lilleman har precis somnat och jag ska fixa mig lite mys till kvällens film! Har köpt mig dipp & massa goa grönsaker som jag ska dippa i ;) mums. 
 
Hade gött 
 
 
Älsakr er mina finaste pojkar <3

Beräknad!

 
Hej hallå! 
 
Har ju haft mina två inlägg redan idag om mina åsikter men blir inge mer med det.. 
 
Idag blev det upp när klockan ringde klockan 7 så direkt den ringde vaknade även Jamie, satt sig upp helt ny vaken och ler mot mig! kände man att de bästa är att vakna på morgonen är att se sin fina son vakna med att leende och så känner man, ' Han är man så älskad av' LYCKA!!! 
Uppe va då kevin som vaknade redan halv 7, älsk skulle köra han till fritids då vi hade jätte mycket planerat sen även en beräknad förlossning! Men fritids va stängt.. ( Kanske man ska medela föräldrarna om att man ska ha någon planerings dag mitt såhär.. jaja vad säger man inge att göra åt!! men löste sig till de bästa ändå :) så det blev och skjuta upp allt till kl 11 då han följde med svärmor ner till deras gammla hus och hjälpa dom där! 
S kom hem så tog vi en promenad med texas sen blev det klä oss för sedan packa in lite saker i bilen ! 
Men blev lite saker som kom emellan igen så då tänkte vi NE nu åker vi och köper mat sen åker vi till min
mamma  och pappa och äter sen lämnar vi de vi har i bilen sen åker vi hem innan han skulle börja jobba! 
Vart i nusnäs ett tag åt mat sen blev det fika efteråt ! ;) Måste ju passa på snart är det slut äta för min del då det blir HÅRD träning! Ska allt nå mitt mål jag satt upp. Ner till mina S kläder ;)) 
 
Sen vi kvart i två åkte vi mot mora hämtade Stefans matlåda sen körde jag han till jobbet! Sen blev det ner hämta hem Kevin för köra han till vårt område, Sen blev det in för mig och Jamie gav han lite mat sen tog vi oss en pn! Sjukt va de va värt de efter gått upp klockan 7 imorse! 
Nu är Jamie med sin faster Sophia på en promenad, får se när dom dyker upp här igen. Saknar min son så otroligt trots han bara varit bort en timme! min största kärlek <3 
Bara vänta tills han kommer.. sov ju så lång middags lur så han lär nog inte sova ändå fören efter pappa kommer hem! Så sjukt tråkigt att han börjar jobba idag, inte alls roligt men efter skrutten i magen kommer så blir han ledig igen ! Ska bli så mysigt att få ha mina pojkar samlade tillsammans ! <3 
 
Idag är vi beräknade iaf att skrutt ska komma men här är det lugnt, har lite små värkar & sammandragningar så får hoppas hoppas på att de är igång snart ! till helgen blir det flytt om de inte är en bebis som vill komma ut ska flytta ut även lite imorgon med ! även planerat en par middag med M & M ! trevligt ska de bli .. 
 
Ne nu ska jag ta och sätta mig i soffan för lite tv tittande och vänta in min lilla prins! :) 
 
 
PUSS HEJ 
 
/ Frida 

Så sant som de är skrivet!

Folk som inte kan ta hand om sina barn skulle fan ha varit stiliserade från första början!!!


Ingen rubrik


Ja va kan man säga om människors ansvar tills deras barn! Vissa personen skulle verkligen inte ha haft barn med deras omogna & patetiska beteende!
Man blir mörkrädd .. Vissa verkar tro att de är bara att bli gravid sen när barnet är ute klarar de sig själv! Asså herregud! Jag blir så förbannad på Att folk skiter i sina barn! Fan skäms på er!!!!
Visst får föräldrar ta hand om sina barn bäst dom vill men jag har mina åsikter och dom står jag för!!!! Vidriga människor....

----------

Jag skulle aldrig aldrig klara av att skita i mina barn ! De är absolut de bästa som hänt mig i hela mitt liv! Finns inte ord hur mycket jag älskar er Jamie & skrutten i magen!! Snart här du här och jag ska göra allt för ni ska få de så bra som möjligt! <3


10 augusti 2012

Så om 3 dagar är de beräknad att skrutten ska komma, dock tror jag att jag kommer gå över men vad spelar de för roll ut kommer han iaaf :) lycklig....
Idag va de sovmorgon sen frukost och vila lite efter de!

Lugnt dag verkligen, huvudvärk har jag haft så älsk tog med barnen & hund för promenad medan jag va hemma och vila, väldigt tråkigt eftersom de va så
Fint väder! Men ut kom jag vi 6 tiden iaf ner till svärmor för hjälpa till där med att ta kort på lite saker men sköt upp se till imorgon då de blev myshäng istället!!farmor M lekte med finaste Jamie :) Älsk hjälpte plast svärfar/farfar & hämta lite möbler nere i deras föra hus sen blev de kaffe och hem för dags för barn skulle sova! Nu har vi packat ner en hel del som ska med till huset imorgon! Ska ju passa på flytta lite då och då eftersom lille skrutt ska komma snart!


Nu Ligger jag i sängen, älsk vi datorn ! Tittade till prinsen hur han sov och de är otroligt hur söt han är! Värdens finaste barn som jag älskat sen första gången då jag såg två sträck på graviditets testet! Du är mitt allt min älskade Jamie Rickard Pers Andersson <3


9 augusti 2012


Har varit en lång och trevlig dag med mina två bästa pojkar och såklart Texas ! :) vaknade ja kvart i 10 då älsk & Jamie hade gått upp stängt min dörr för jag skulle sova vidare ! Väldigt skönt men har ändå varit jätte jätte trött hela dagen! Blev iaf åka ut till huset vi lunch tid fixa upp alla möbler, även kom Cissi och S förbi oss och hälsade på! Cissi lekte runt med Jamie & vi snackade även lite saker som hänt ! Har ju inte sets på as länge nu! Måste bli ändring!
Sen vart de in i Mora äta något sen möte med tjejerna sen ut i nusnäs igen ! Medan vi skruvade upp Jamies nya byrå så va Jamie hos sin mormor & morfar!

När vi skulle hämta lilleman så hade han somnat i mammas/mormors famn! Helt otroligt så söt vår prins låg där! Vi väntade med att väcka han så åt oss en macka som mor hade bakat idag! Super goda! Sen blev de maxi köpa något gått efter denna dagen med skruva möbler å sånt :) hämtade även upp Kevin där då dom hade kommit hem! Sen blev de hem ge barnen kvällsfika sen blev de läggdags ! Somnade som två stickar gjorde dom! :)

Älsk & jag myste ner i soffan till en film även fot massage fick jag ;) vi längtar efter får skrutt i magen! :))


8 Augusti 2012

 
Godkväll kära läsare! 
 
Idag har det varit sommorgon till klockan halv 9 då lilleman vaknade och hoppade i sängen sin ! Upp byta blöja sen ner för lite mys i vår säng.. =) Sen gick vi upp och åt frukost dock åkte älsk och handlade nytt bröd så vi hade en liten mys frukost imorse ! Sen blev det lite bus och lek med skrutten och även vi 12 så somnade han igen sött för sova sin lunch! Även jag tog mig en pn, sen när jag vaknade kvart i 3 va ingen man hemme eller Jamie! Hmm tänkte jag va dom hade tagit vägen ? Ringde och då hade dom gått på ica för handla mat till lilleman eftersom han endast äter röd mat och de hade vi inte hemma :P haha rolig kille har vi allt. Jag hoppade in i duschen och sen när jag kom ut hade mina pojkar kommit hem ! mina två älsakde killar som äger mitt hjärta! <3
Sen packade vi in lite saker i bilen och åkte på lite ärenden sen ut till huset för montera upp lite ! Även mamma/mormor kom ner och busade med Jamie och hjälpte till =) 
 
Sen blev det hemgång förbi pappsen och lämna en lasse stefans dvd som älsk hittade medan vi packade lite här om kvällen ! =))) Sen hem in och handla lite till maten sen laga mat ! Blev jätte sen mat eftersom man kom hem från huset vi halv 8.. Men mat fick vi i oss sen tog vi oss en vila paus i sängen men hade vi inte en liten buspojke i sängen så inge vila där inte utan blev fullt med lek och skojj istället :) Sen åkte hjärtat iväg på hockey träning som började idag, medan jag och Jamie roade oss med lite mys famför teletubbies innan de vart äta gröt sen in i sängen för sovdags! 
 
Nu. Jamie sover sen 1 timme tillbaka och jag har passat på beställt hem lite gardiner & nya lampor sen även lite nytt till badrummen & kök! Kommer bli riktigt fin i huset de! :) Är så nöjd så de går inte att beskriva med ord! Vill flytta NU NU NU .. Får hoppas vi flyttar nu till heglen om inte skrutten i magen tittar ut då han är beräknad på måndag ! Vi tar iaf dagarna som dom kommer, men inte kännt nå ännu så eller jo för värkarna har ju kommit och även massa sammandragningar så de vissar väl sig när han är redo att komma ut till världen som vi alla längtar :D 
 
Imorgon blir det ut i huset i tid för montera upp dom nya möblerna och fixa lite :D LYCKLIG TJEJ !!!!!!!!!
 
 
NE nu ska jag ta och knyta mig till sängs! Godnatt kära läsare! 
 
 

YR!

Idag är jag yr och väldigt slut trots sovmorgon till tjugo i 10! Då klockan ringde vaknade vi tittade upp och såg Jamie satt sig med upp helt ny vaken och ger mig sen en STORT leende :) skulle vara på mvc kl halv 11 så ställde klockan lite för sent tror jag men vi han i tid! Jamie blev hemma hos Faster Johanna medan jag & älsk åkte upp! Blev dock väldigt rädd och vimsig efter sen barnmorskan vi hade! OMG snacka om att hon va förvirrad! Stefan bara skrattade åt mig och även henne! Men alltså fan mormor har mer koll på saker en den där tanten! Shit även fick jag henne till nästa kontroll med men hoppas han kommer ut innan de så jag slipper! Tack gode Gud ... Iaf natten som varit va med lite värkar & sammandragningar så hoppas de är på gång nu snart. Vi alla längtar .. Sms från fina Molly idag å som säger hon längtar med råkade skrämma henne med att hon trodde jag skulle ha tvillingar då jag sa att jag får MINA TVÅ PRINSAR! Haha så de va lite kul ;-) hihi Ja i vecka 39 idag då! Shit denna graviditet har gått fort ! Älsklingen har Masserat mina fötter nu två far i rad så sätt igång de nu TACK :) Nu ligger jag på soffan och vilar är grymt trött & väldigt yr i kroppen hade ju dock lågt blodtryck så ska ta de lite lugnt nu! Stefan åkte iväg hämta släpvagn för köra ut saker till huset & Jamie sover lite sen lunch vaknar nog snart då blir de hämta upp mamma/mormor för sedan ut i nusnäs för fira min syster dotter på hennes 12 års dag ! :) Hörs sen !


ÄNTLIGEN !!!!

 
 
Idag vakna tidigt då Kevin kommer hit för att spendera en vecka här, så upp vart det sen åt vi frukost och älsklingen åkte ner och handla lite saker till min Tacopaj jag skulle göra för vi skulle få besök mot lunch! Kevin gick bort till faster Johanna och Jamie tog sen en liten sovtur där vi 11! Sen kom Mia hon som vi ska hyra huset av i nusnäs dock min släktning eller ja som sagt släkt med hennes ex man ! ;) lite komplicerat men orkar inte förklara! Vi åt paj när dom kom sen vart de fika och sedan hämta nycklarna till huset och ut dit för ännu en titt och planera allt och gå igånom allt med pannan & allt de där ;) Sen tog vi oss en tur förbi Pappa / Morfar sedan in i mora igen .. Kände mig inte alls bra i kroppen när vi kom hem helt slö & huvudvärk från helvetet! USCH men som sagt tipp topp nu ! 
 
Fick mess av N idag om att få en växar säg, skit fin så super tack fina N för den. sen kom vi nyss hem från faster Johanna & Morre, Kevin blev kvar där för en sovnatt hos dom och Jamie ligger nu och pratar och har sig i sin säng ! Somnar nog snart Prinsen vår :) Vi ska ta och börja Packa ner lite saker som de blir att åka ut med imorgon och även vissa Kevin va vi ska bo famöver! NU är det STOPP flyttat för vår del ! :) Ska bli så HÄRLIGT att få komma ut dit och bara ha sin familj nära och inte behöva höra massa små jävla kackerlackor till hundar! USCH är så trött på dessa hundar så jag kan SPY ! jaja.. 
 
Nu ska de börjas packa för snart flyttar Pers & Anderssons familjen ut till härliga nusnäs! Kommer bli så skönt med nära till vattnet så barnen kan bada och så :) helt FANTASTISKT BRA :D
 
 
PUSS HEJ !!!!
 
FLICKAN MED LEENDET !!!

Söndag

 
 
Idag har det varit mys morgon hemma, fast åkte väl ner och köpte go go fruskot sen hem för äta den sen myste vi ner alla i sängen för ännu mys! Jamie somnade så bäddade ner han i sin säng och vi tog oss också en tupp lur! Så skönt så skönt.. Sen vaknade vi igen vi halv 2 blev det hämta släpvagn hämta en säng och sedan ut i nusnäs för middag ! Jamie har lekt loppan och även hans lilla kusin Leia va också där dock sov hon hela tiden men så söt så söt är hon! Jamie stod vi vagen hennes och titta.. Kommer bli en super storebror Jamie :D 
 
Även förbi N & J på vägen hem skulle hämta en nalle som man trycker på så säger den massa ljud & sånt :) blev lite snack & pratade med deras fina barn :) 
 
Sen åkte vi in förbi svärmor/ farmor för lite blodtryck, sen handlade vi och åkte hem, Nu har älsk åkt ner extra på affären för handla lite chips som jag varit så sugen på har även massvis med godis och ostbågar även cola ;) mys söndag eller vadå ;) 
 
Igår vart det nusnäs för vi skulle på loppis dock va det stängt så blev lite mys fika hos mor & far istället. Sen blev det grillning hos svärmor och även åska USCH gillar det inte alls :/ Men så skönt att det inte blev långvarit! haft en super vecka verkligen ! Nu ska jag inta soffan för nu blir det myspys med gubben min ! Jamie sover sen en liten stund tillbaka :) 
 
Imorgon blir det hämta nycklarna till huset och börja flytta till helgen :D LYCKLIG TJEJ MED STORT LEENDE PÅ LÄPPARNA !! :D  Allt ska va klart tills skrutten kommer som är beräknad nästa månad ! 
 
Älskar er mina pojkar <3 
 
PUSS HEJ 

Jamie 11 Månader :) <3

 
 
Sommorgon till halv 9 blev det sen upp äta frukost sen hoppade vi i sängen för väcka upp pappsen ! 
Sen myste vi allihop så sjukt härligt morgon !! Vi halv 11 somnade Jamie åter igen för lite lunch sova, älsk åkte iväg och skulle fixa nånting medan jag också la mig för lite vila och även slocknade jag och vaknade vi halv 1 helt otroligt så skönt det va!! När jag kom upp så lekte Käraste Jamie & sin fina pappa på golvet, båda upp med ett super leende kan inte bli bättre att komma upp till det ! :) Lyckaa
Även blir vårt kärleksbarn hela 11 Månader idag!! Tiden går otroligt fort om en månad fyller han 1ÅR Vart tar tiden vägen ! Även så har han tagit många steg idag knallar på som tusan, helt otroligt så stolta vi är att ha dig vår fina son Jamie! Du äu är en stjärna som pappa säger, VÅR STJÄRNA :DDDD 
 
Sen vi halv 2 vart de upp på Smvc för ultraljud igen och skrutten han växer på så det är jätte bra och allt såg jätte bra ut =)) Blev sen hem hämta hem vår prins som va hos faster Johanna sen blev det in ge prinsen lite mat sen lekte vi på lite till ! Satt även och titta på Jamie när han lekte själv och knallade omkring! Jamie kan verkligen roa sig själv helt makalöst hur duktig han är och jämt glad :D 
Vi halv 6 blev det ner på stan köpa prisent till syster dotter Novalie som fyller hela 3 År idag! vart där och fikade sen medan Jamie va kvar och lekte med sina kusiner så åkte vi till Syster J för hälsa på deras skönhet Leia som va så liten och så sööttt! Vi satt där jag och Älskligen med herregud är dom så där små ! myste lite sen blev de åka för hämta hjärtat vår som fick sig några tårar då vi knallade in för dörren, ojoj så glädje tårarna kom hur ska de gå att lämna bort honom när man ser hur de vart nu ! Ojoj sen fick han komma först till mig sen till pappa sin sen vart de bra igen ! Men blir det väl så kanske han va trött också inte sovit så lång middag heller idag ! Annars går det ju super och lämna han korta svängar! älskade prinsen som vi älskar dig! Sen blev det förbi och handla lite sen middag sen upp till svärmor/farmor som va i deras nya hur, väldigt fint va det! (: 
Sen hem ge Jamie gröt sen välling och sen somnade han som en stock ! 
Vi har passat på ätit och S går runt har du nå värkar ' nej säger jag har bara jätte ont i bena' då säger han ' Men snart får de sätta igång ' helt otrligt som han längtar :) sen har han fått sina barn med mig ;-) hihi
 
Här i soffan sitter jag och tittar på hur Älskligen städar köket! asså herregud han har snart ståt och hållt på i en timme! Asså ja vad säger man . putts putts Även ringde hon Mia vi ska hyra huset av så hon kommer i helgen och överlämnar nycklarna till oss, så det ska börjas flytta in lite saker då och då nu så de inte blir så stressigt efter skrutten kommer då vill man ju bara ta det lugnt och inte ha massa flytt att tänka på ! Så förhoppnings vis är allt klart till skrutten kommer, kan ju som sagt blir när som helt att han kommer så ! Men snart blir det flytt i stora huset :) som vi längtar .. 
 
Jamie min skatt jag älskar dig mer en allt på denna jord, du får mig att lyssa upp hela dagrna då jag ser dig! Att ligga på nätterna och höra dina adetag gör mig så lugn och känner hur jag vill krama om dig! du är föralltid min prins och ska göra allt för du ska få det så bra ! <3 
 
Puss på livet, det är fantastiskt BRA !! :D 
 
 
Godnatt nu myspys med min man , Vovve & sparkande bebis i mgen :D <3

RSS 2.0