Dåsåå!

 
 
Idag blev de vakna upp i vanlig årdning kl 8 då de va ge frukost till K sen klä han för att skicka iväg han till Faster Johanna som skulle köra honom idag! 
Efter de vart de frukost för oss med sen blev det lek & massa bus, trots jag inte sovit nå inatt för de har varit liv hos grannar & Jamie vaknat till en gång och skrutten sparkat på så inte gått att sova så har dan gått väldigt bra! 
Börjar piggna till lite nu men som sagt de är nu jag ska vara trött efter allt lek och bus jag har gjort idag med buspojken Jamie :) 
Haft även en liten sovtur mellan 11 & 12 så det va skönt sen så kom älsk & k hem vi 3 då kollade vi alla på tv sen gick k ut då började vi med maten och la även Jamie som fick sova en sväng ! väckte honom för ett tag sen så nu ser vi på lite teletubbies, k sover & älsk åkte iväf skulle köra sina systrar till orsa och även hämta en fåtölj som ska stå i skötrummet sen i huset .. Är ju som sagt stort hus så nu måste vi köpa massa nya möbler ! :)
 
När älsk kommer hem ska vi mysa lite till film sen ska vi även förska lägga oss i tid ikväll och hoppas på att grannarna inte livar inatt med då ******* ja ! haha 
 
Men som sagt ha de så länge .. 
 
Livet är underbart ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0